Много ще съм благодарна, ако някой може да ме посъветва относно наследяването на дружествен дял.....
Ясно ми е, че наследниците имат както право както да получат дружествен дял от имуществото на дружеството, така и право да подадат молба до общото събрание за придобиване на членствени права в дружеството.....
В моя случай желанието на наследниците е да придобият членствени права в дружеството, с дял - дела на наследодателя им.
Въпросът ми е, ако някой е имал такъв казус, да ме посъветва относно самата молба от наследниците, както и за документите, които ще се приложат към заявлението до съда. Може и да изглежда елементарно, но се страхувам да не го спрат от движение,,,,
Предварително благодаря!!!!
- Дата и час: 02 Дек 2024, 17:38 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Naslediavane na drujestven dial
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Naslediavane na drujestven dial
Молба от наследниците до ОС на Дружеството, в която изразяват желание и готовност да встъпят в членствени правоотношения с Дружеството на мястото на починалия съдружник. Също така следва да заявят, че са подробно запознати и приемат условията на Дружествения договор.
Необходимо е съгласието на останалите съдружници в Дружеството.
Необходимо е да се приложи и актуализиран Др. Договор.
Необходимо е съгласието на останалите съдружници в Дружеството.
Необходимо е да се приложи и актуализиран Др. Договор.
- 777
И още:
към заявлението приложете:
Молбата от наследниците;
Удостоверението за наследниците;
Протокол от ОС;
Акт.др. договор;
Квитанции за д.т.
към заявлението приложете:
Молбата от наследниците;
Удостоверението за наследниците;
Протокол от ОС;
Акт.др. договор;
Квитанции за д.т.
- 777
Супер!!!!
Най-големи благодарности!!!! Действам с Ваша помощ,,,,,,
Бирата е от мен! :-)))
Най-големи благодарности!!!! Действам с Ваша помощ,,,,,,
Бирата е от мен! :-)))
- Katherina
:-)))) може и нещо-по-сериозно,,,, ако е го спрат от движение,,,, :-))))
- Katherina
Е, хайде...
Обяснете на клиентите си, че не дължите резултат, а усилие.
Дори да Ви оставят документите без движение, което не го вярвам, няма нищо фатално. Ще отстраните нередовностите и всичко ще е наред.
Обяснете на клиентите си, че не дължите резултат, а усилие.
Дори да Ви оставят документите без движение, което не го вярвам, няма нищо фатално. Ще отстраните нередовностите и всичко ще е наред.
- 777
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|