начало

Прокуратурата прати на съд актьора Димо Алексиев Прокуратурата прати на съд актьора Димо Алексиев

Грешка на Общината или измама

Казуси за недвижими имоти

Грешка на Общината или измама

Мнениеот verita » 21 Май 2008, 07:53

Здравейте,
Ще се опитам да бъда кратка-тъй като правото не е една от най-добрите ми страни надявам се тук да е мястото,където мога да задам своя въпрос и да получа отговор как да действаме от тук нататък.
Ето и моя проблем-преди малко повече от 20 години родителите ми закупуват дворно място-700 кв.м.-разполагат с нотариален акт.От тогава до момента те обработват тази земя и си плащат данъците за нея.Миналата година се продава близкия имот със складови помещения, но в скицата на новия купувач фигурира и това дворно място.Собственика буквално гони родителите ми от там. Идва и парадокса-главния юристконсулт на община Горна Оряховица първо каза, че родителите ми са собственици на имота, но в последствие се оказа, че и купувача на съседния имот също е собственик на това място. Съвета беше да се заведем дело, но към кого?
Надявам се да съм била поне минимално ясна и да получа задоволителен отговор, за което ви благодаря предварително.
verita
Нов потребител

Назад към Имотни казуси