начало

Наказаха съдията от СРС Васил Петров за недопустими коментари за домашното насилие Наказаха съдията от СРС Васил Петров за недопустими коментари за домашното насилие

Казус за отказ за изплащане на болнични

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Казус за отказ за изплащане на болнични

Мнениеот deroo » 07 Апр 2008, 22:01

моля спешно за вашата помощ!
Имам назначено лице на трудов договор,със същото сключих и договор за прокура,след предварителни консултации в НОИ.Лицето излезе в болнични за бременност и раждане от февруари,като съм пуснала болнични и на двете основания.Днес разбирам,че документите въобще не са обработвани ,както и сумите за обезщетенията не са преведени в 30-дневния срок,защото не можело едно лице да има два договора в една и съща фирма .Щели да гледат до края на седмицата да излязат със становище за отказа ,основаващо се на някакви членове. А междувременно болничните се събират .....
Отказа основателен ли е ?
deroo
Нов потребител

Мнениеот kalahan2008 » 07 Апр 2008, 22:15

На еднолични търговци в несъстоятелност със забрана за напускане на страната не е редно да се дават правни съвети.
Лично мнение :oops:
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот deroo » 07 Апр 2008, 22:46

Съжалявам,но ползвам чужда регистрация във форума ,компа ми я изкарва по подразбиране. Не съм въпросното лице и наистина се нуждая от мнения по въпроса :?
deroo
Нов потребител

Назад към Данъчно право