начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

обжалване от длъжник след търг при съдия изпълнител

Казуси за недвижими имоти

обжалване от длъжник след търг при съдия изпълнител

Мнениеот saturn65 » 29 Май 2007, 14:41

Моля някой може ли да ми разясни кави жалби би могъл да подаде длъжника в законовия срок след като е минал търга и имота се възложи.Според адвокатката ми всички процедури са изпълнени по закон и не би трябвало да има жалби но все пак !!!!
saturn65
Нов потребител

Re: обжалване от длъжник след търг при съдия изпълнител

Мнениеот saturn65 » 29 Май 2007, 14:46

Искам да допълня че до търга е установено следното:Имота не е ипотекирван освен в полза на кредитора .Имота е съсопственност идеални части на две лица но едното е дало пълномощно за ипотекиране на другото и си има нотариален акт за договорна ипотека.всички изпълнителни листи са редовни и присъединени към делото при съдия изпълнител.бе обявена дата на търга след която участник закупи имота и сега предстои да внесе сумите по търга в законовия срок.След което ще се прати съобщение до всички за възлагане на имота .не ми е ясно какви действия може да предприеме длъжника за да спре възлагането ак о имота си е редовно продаден и не принадлежи на трети лица ...
saturn65
Нов потребител

Назад към Имотни казуси