- Дата и час: 11 Яну 2025, 10:47 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
За строежа срещу нас
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
За строежа срещу нас
От няколко месеца пред нашия блок на 10 метра отстояние се започна строителство на нов. Нищо ново, нали?! Да, но не съм очаквала, че няма да спазват никакви регламентирани почивки, не можем да почиваме, да отворим прозорците, работят от 7,30 до 19,00 ВСЕКИ БОЖИ ДЕН! Доста е шумно, вдига се прах и мръсотията е пълна, багерите и самосвалите цапат асфалтираната улица с кал след днешния порой. След последните високи температури се носят и ужасни миризми на отходни канали. Машините им през ден запречват и без това малкият паркинг, леейки бетон. Как можем да живеем нормално ние и децата ни?! Кажете ми, моля, кои са инстанциите, които могат да променят тази идиотщина?!
Последна промяна sasano на 19 Май 2007, 19:10, променена общо 1 път
- sasano
- Младши потребител
Re: За строежа срещу нас
sasano написа:От няколко месеца пред нашия блок на 10 метра отсаяние се започна строителство на нов. Нищо ново, нали?! Да, но не съм очаквала, че няма да спазват никакви регламентирани почивки, не можем да почиваме, да отворим прозорците, работят от 7,30 до 19,00 ВСЕКИ БОЖИ ДЕН! Доста е шумно, вдига се прах и мръсотията е пълна, багерите и самосвалите цапат асфалтираната улица с кал след днешния порой. След последните високи температури се носят и ужасни миризми на отходни канали. Машините им през ден запречват и без това малкият паркинг, леейки бетон. Как можем да живеем нормално ние и децата ни?! Кажете ми, моля, кои са инстанциите, които могат да променят тази идиотщина?!
четете ДВ , там пише кой , къде и кога смята да строи и има срок за обжалване . Щом виждате строежа пред вас значи бая сте закъсняли.
- Sarkis_999
- Потребител
АКО СТЕ В СОФИЯ - ПОДАЙТЕ ЖАЛБА И/ИЛИ ПОЗВЪНЕТЕ В СТОЛИЧЕН ИНСПЕКТОРАТ! ОПИШЕТЕ СЛУЧАЯ И ЩЕ БЪДЕ ИЗВЪРШЕНА ПРОВЕРКА (ЗА ПИСМЕН СИГНАЛ), ОТНОСНО ЗАМЪРСЯВАНЕТО СЪС СТРОИТЕЛНИ И БИТОВИ ОТПАДЪЦИ, ЗАГРАЖДЕНИЯТА И Т. Н. НО ЗА ШУМОВОТО ИЗМЕРВАНЕ - НЯМА ПРАВОМОЩИЯ!
И АЗ СЪМ ЧОВЕК! (Т. ДЕСКОВА)
- marter
- Потребител
От където и да сте подайте жалба в общината.Ще се извърши проверка, но едва ли нещо ще се промени, освен ако има някакъв проблем със строящия се блок /имим предвид строителната документация/.
- georgi07
- Потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|