начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

имотни измамници

Казуси за недвижими имоти

имотни измамници

Мнениеот brani » 16 Май 2007, 23:11

Попаднах на имотна измамница. Има ли справедливост и закон за такива :( :roll: Мога ли да се надявям, че след като в предварителния\слава Богу\ договор е посочена сумата, която съм дал като процент от цената на имота и е положен нейния подпис и лични данни...ще си върна парите?
Тя реално НЯМА собственост върху въпросния имот. Продава ми нещо, което не е нейно. :shock:
brani
Нов потребител

Re: имотни измамници

Мнениеот divain » 17 Май 2007, 10:06

brani написа:Попаднах на имотна измамница. Не сте първият - няма да бъдете и последният !Има ли справедливост и закон за такива :( :roll:Има , стига да потърсите навреме помощ ! Мога ли да се надявям, че след като в предварителния\слава Богу\ договор е посочена сумата, която съм дал като процент от цената на имота и е положен нейния подпис и лични данни...ще си върна парите? Може , надявайте се !
Тя реално НЯМА собственост върху въпросния имот. Продава ми нещо, което не е нейно. :shock:
Случват се и такива неща . Вземете си всичките документи и идете при адвокат . От тук няма да можем да Ви помогнем , а нещата не са чак толкова прости !
УСПЕХ!
divain
Потребител

Мнениеот brani » 17 Май 2007, 10:35

ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ! КЪСМЕТ В ЖИВОТА И В КАРИЕРАТА!!!
brani
Нов потребител

Назад към Имотни казуси