начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Нотариален акт за прехвърляне срещу издръжка и гледане

Казуси за недвижими имоти

Нотариален акт за прехвърляне срещу издръжка и гледане

Мнениеот mara696 » 31 Мар 2007, 12:37

Здравейте пак съм аз значи не ми е прехвърлена часта чрез покупко - продажба защото нямаше как да стане а само срещу издръжка и гледане.Аз искам да и дам парите за нейния дял а тя неще да дори и да говори с мене може ли да ми оспори нещо след време като почине дядо ми . Как да я принудя да и платя нейния дял и да си оправим отношенията още сега когато дядо е жив. Тъй като и баща ми сега ще ми прехвърли и неговата част от същия апартамент1/6 и аз почти ще имам целия апартамент без нейната част. Замислила е нещо и ме е страх да не ми оспори нещо. Как да я притисна да и дам пари и всичко да приключи още сега.
mara696
Нов потребител

Мнениеот uvella » 01 Апр 2007, 00:39

Вече отговорих - нека баща ви да ви прехвърли и своята 1/6 ид.ч., желателно е с продажба. Следва - съдебна делба.
uvella
Потребител

Мнениеот latinica » 03 Апр 2007, 14:47

След като са трима съсобственици и единият ще продава на втория,каква е процедурата-бащата трябва ли да предложи дела си на лелята,или това не е необходимо,щом продава на съсобственик?
latinica
Младши потребител

Мнениеот kontrol » 04 Апр 2007, 00:21

latinica написа:След като са трима съсобственици и единият ще продава на втория,каква е процедурата-бащата трябва ли да предложи дела си на лелята,или това не е необходимо,щом продава на съсобственик?
Задавате отговори, а и чл. 33 ЗС е странно ясен, използвайки словосъчетарието "трето лице".
Горното представлява потенциално грешно становище. Консултирайте адвокат, ако искате сигурност и юридическа отговорност при защитата на правата Ви.
kontrol
Активен потребител

Назад към Имотни казуси