- Дата и час: 11 Яну 2025, 02:11 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
кражба на нотариален акт-молба за помощ
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
кражба на нотариален акт-молба за помощ
При кражба на нотариален акт за апартамент, какво може да се направи? И още , какво трябва да се направи за да се анулира пълномощно/също откраднато/.Как може собственика да се подсигури, че всякакви действия със собственоста му ще бъдат съгласувани с него. Моля за съвет!
- ianica
- Младши потребител
първото, за което се сещам, е да сигнализирате в Нотариалната камара - в съответния град, с искането да бъдат уведомени всички нотариуси да не изповядват сделка при представяне на въпросния нот.акт. По принцип нотариусите следва да внимават много, ако има такъв сигнал.
Също депозирайте молба в службата по вписванията, да не се вписват сделки с въпросния имот.
Прокуратурата - задължително.
Оттеглете пред нотариус направеното пълномощно - ако е нотариално заверено.
Също депозирайте молба в службата по вписванията, да не се вписват сделки с въпросния имот.
Прокуратурата - задължително.
Оттеглете пред нотариус направеното пълномощно - ако е нотариално заверено.
Всичко, от което се нуждаеш, е любов.
- zvezda
- Потребител
Благодаря за отговора !
А бихте ли ми казали, ако документите за загубени- тъй като няма доказателство за кражба по същия начин ли се процедира и дали е възможно с тази работа с нотариуси и т.н. да се заеме адвокат или трябва собственика да ходи лично?
А бихте ли ми казали, ако документите за загубени- тъй като няма доказателство за кражба по същия начин ли се процедира и дали е възможно с тази работа с нотариуси и т.н. да се заеме адвокат или трябва собственика да ходи лично?
- ianica
- Младши потребител
Благодаря за отговора !
- ianica
- Младши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|