- Дата и час: 10 Яну 2025, 23:22 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
съдебна делба 2-ра фаза 1-во заседание
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
съдебна делба 2-ра фаза 1-во заседание
призовка получих но адвокатът ми казава че не съм му се обадил на време и той има друго дело и настоява да отмениня моето а то е важно
Последна промяна miro_0506 на 31 Окт 2006, 18:15, променена общо 1 път
- miro_0506
- Нов потребител
wit написа:По принцип - да. Какво точно питате? Ако въпросът е дали ще получите призовка - би трябвало.
призовка получих но адвокатът ми казава че не съм му се обадил на време и той има друго дело и настоява да отмениня моето а то е важно
- miro_0506
- Нов потребител
Ангажирайте си друг адвокат, да не е само един във Вашия град. Щом първия е отказал, няма конфликт на интереси, следващият колега ще се съгласи.
- wit
- Младши потребител
Re: съдебна делба 2-ра фаза 1-во заседание
как да изготвя въвод за владение на имот по параграф 4 с 5-ма наследници за който има решение на поземлена комисия?
- vanq_kisiova
- Нов потребител
Re: съдебна делба 2-ра фаза 1-во заседание
miro_0506 написа:призовка получих но адвокатът ми казава че не съм му се обадил на време и той има друго дело и настоява да отмениня моето а то е важно
Първото заседание във втора фаза при делбите е със "сакраментално" значение. В него се правят една камара искания, за които това е единственият и последен момент, в който можете да ги направите. Ако не е късно, наистина се опитайте не да "отмениня" (или каквото сте имали предвид ), а да го ОТЛОЖИТЕ. Не ми е ясно обаче как ще стане тази работа, след като по делото имате адвокат, освен той да пусне молба с доказателства, че е ангажиран по друго дело, а Вие да изпратите някой да представи болничен лист...
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
-
gudio - Активен потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|