начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Дарение

Казуси за недвижими имоти

Дарение

Мнениеот kaliii » 01 Ное 2006, 23:09

Майка ми преди 10 години се разведе със съпруга си, който не е мой биологичен баща, но е мой осиновител.И след развода тя е цобственик на 1/2 от апартамента.Майка ми ми е направила дарение в моя полза без никакви условия.Може ли един ден майка ми да с и върне имотаи при какви условия.
kaliii
Нов потребител

Мнениеот dolly » 01 Ное 2006, 23:45

DA, MOJE....CHREZ OTMQNA NA SLEDNITE OSNOVANIQ PREDVIDENI V ZAKONA (AKO V DOGOVORA ZA DARENIE - A TO E TAKA V SLUCHAQ- NE SA PREDVIDENI DRUGI OSNOVANIQ):
- UBIISTVO ILI OPIT ZA TAKOVA OT VASHA STRANA SPRQMO MAIKA VI, NEIN SAPRUG (DRUG) DRUGO DETE , IMA SE PREDVID I SAUCHASTIE
- NABEDQVANE OT VASHA STRANA V PRESTAPLENIE - KAKVO - VIJ NPK
- OTKAZ DA DADETE IZDRAJKA
oSTANALITE VAZMOJNI PO DRUGI ZAKONI OSNOVANIQ NE KASAQT VASHIQ SLUCHAI.
OTMQNATA SE IZVARSHVA PO SADEBEN RED- SAMO CHREZ ISK, KATO PRAVOTO SE POGASQVA S IZTICHANETO NA EDNOGODISHEN SROK - TECHE OT UZNAVANETO NA OSNOVANIETO.
dolly
Младши потребител

Мнениеот dolly » 01 Ное 2006, 23:48

I da dopalnq- vrastaneto na imota nqma da stane avtomatichno s otmqnata- ste trqbva da zavede nov isk, ako Vie otkaete da predadete vladenieto na imota.
dolly
Младши потребител

Мнениеот dolly » 01 Ное 2006, 23:49

I da dopalnq- vrastaneto na imota nqma da stane avtomatichno s otmqnata- ste trqbva da zavede nov isk, ako Vie otkajete da predadete vladenieto na imota.
dolly
Младши потребител

Назад към Имотни казуси