начало

Прокурорската колегия назначи Ваня Стефанова за зам. главен прокурор Прокурорската колегия назначи Ваня Стефанова за зам. главен прокурор

Документи за продажба на имот

Казуси за недвижими имоти

Документи за продажба на имот

Мнениеот Joe » 05 Мар 2005, 13:35

Искам да попитам има ли фирми които се занимават с подготвянето на документите за продажба на имот - ( данъчна оценка, скица, за липса на тежести б/у имота .................. ) и ако знаете някукви такси за ориентир

Благодаря
Joe

Re: Dokumenti za prodajba na imot

Мнениеот mkoleva » 05 Мар 2005, 13:40

Здравей,
имам удоволствието да работя в една такава фирма. "АДРЕС Недвижими имоти". Не знам от къде си, но фирмата има клонове в много градове. Ако се обърнеш към нея, ще получиш перфектно обслужване. А ако си от Велико Търново и аз мога да ти свърша тази работа. Пиши ми от къде си и аз ще те свържа с някого.
mkoleva
Младши потребител

Ot Sofia

Мнениеот Joe » 05 Мар 2005, 13:44

За колко време стават готови?
Кажи някаква такса за всичко
Joe

Advokat

Мнениеот plamenagadjonova » 18 Апр 2006, 14:15

Това по принцип го правят адвокатите й могат да ти свършат повече работа от фирма за недв.имоти й да ти дадат правно становище по проблема а не да ти притикът имота. Ще ти излезе й по-евтино.
Това си е наглост дето разни фирмички изземат работата на професионалистите!!!!!
plamenagadjonova
Младши потребител

Мнениеот an_jelika » 18 Апр 2006, 14:51

фирмите за недвижими имоти посредичат при сключване на сделки ... те не се занимават с подготовка на документи за изповядване на сделките при нотариус... отидете при адвокат ...
an_jelika
Младши потребител

Мнениеот casper » 18 Апр 2006, 16:16

Тези неща са елементарни и не е необходимо да си адвокат за да си ги набавиш. Виж ако става въпрос за изготвянето на проект на НА за покупко-продажба на недвижим имот - тогава ще трябва да се обърнете към професионалист - адвокат или нотариус.
casper
Нов потребител

Назад към Имотни казуси