начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

спешен отговор...

Казуси за недвижими имоти

спешен отговор...

Мнениеот manuf » 02 Авг 2007, 10:33

Здравейте,интересува ме на какво тярбва да отговаря един имот в частност къща,за да може да се раздели между наследниците?имам впредвид да се обособят идеални части...
manuf
Нов потребител

Мнениеот kali75 » 02 Авг 2007, 14:05

Лютият-направо си страхотен. Не знам защо но ме кефиш има някаква справедливост в теб и някаква ярост..но не забравяш и да отговориш на хората.. :wink:
kali75
Потребител

Мнениеот pitasht » 02 Авг 2007, 15:12

Мисля, че в този случай правото се доближава до човешкото разбиране за обособяване.
Трябва ти отделен вход, отделен санитарен възел, отделна кухня, но крайната оценка я дава специалист, както ти казва лютият. Може да се направи и компромис, ако е възможно преустройство, но не е свързано с някакви големи неудобства за всички.
pitasht
Активен потребител

Мнениеот rts » 02 Авг 2007, 16:02

Накратко: за доброволна делба на къщата наистина Ви е нужен адвокат в комплект със съответното вещо лице. Ако не постигнете доброволна делба-изходът е съдебна, която не Ви препоръчвам, тъй като може да загубите имота (същия да бъде изнесен на публична продан).
rts
Активен потребител

Назад към Имотни казуси