начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

колата ми

Казуси за недвижими имоти

колата ми

Мнениеот ivo_nakev79 » 28 Ное 2006, 20:26

имам нужда от спешна консултация!
имам кола,която е на мое име.майка ми и вторият и съпруг,който по произход е грък са завели дело срещу мене,като претендират ,че колата е тяхна и искат да им я прехвърля на тяхно име.
Претенциите им идват от там,че парите с които закупих автомобила ми бяха изпратени от тях от Гърция,но никаде не е упоменато че тези пари са за закупуване на кола или каквото и да е друго.Запитах се до вещи лица и разбрах ,че претенции могат да имат в случай че има документ,с който ме упълномощават да закупя кола.
Бях при тях в Гърция,работех за тях 3год., но заплата не сам получавал.Бях там без документи и няма как да докажа че сам работил за тях на документ,но имам приятели които могат да го докажат.Делото е насрочено за 06.12.2006г.
какви са ми шансовете и по какъв начин мога да се защитя?????
благодаря Ви предварително!
ivo_nakev79
Нов потребител

Мнениеот gosho72 » 28 Ное 2006, 21:22

Струва ми се,че така заведения иск не може да бъде спечелен от майка Ви и нейния втори съпруг.
Но най-добра защите можете да получите от упълномощен от Вас адвокат.
Ако имате възможност бихте ли изложили съдържанието на исковата молба.Щом казвате ,че делото е насрочено за 06.12 следва да Ви е връчен препис от същата.Все пак като се разгледа молбата може да се измисли още нещо.
Когато се изкачваш нагоре по стълбата поздравявай!Защото когато се връщаш ще срещнеш същите хора !
gosho72
Потребител

Назад към Имотни казуси