начало

Възпитаниците на кои университети управляват съдебната власт Възпитаниците на кои университети управляват съдебната власт

системно съседка наводнява апартамента ми

Казуси за недвижими имоти

системно съседка наводнява апартамента ми

Мнениеот гост » 23 Окт 2005, 19:06

Сстемно /вече 3 години/ съседка, с умствени увреждания, явно лека форма щом в лудницата не я прибират, наводнява апартамента ми. Може ли да се направи нещо, за да се прекрати този тормоз.
гост

Мнениеот исса » 25 Окт 2005, 09:48

за проблеми със съседи - ЗС /закон за собствеността/ в раздела за етажната собственост и ПУРНЕС/правилник за управлението, реда и надзора в етажната собственост/. при системно нарушаване на правилника за вътрешния ред и неспазване решинията на Общото събрание може дори собственик да бъде изваден от жилището си по решение на управителния съвет.
исса

Мнениеот ostin » 25 Окт 2005, 10:21

Тази съседка с леки умствени увреждания сама ли живее, няма ли роднини? И какво значи не я прибира?-вие завеждали ли сте дело примердо да я освидетелстват и да я пратят на принудително лечение? Пък и след като ви наводнява-осъдете я за нанесени щети. Ако Щом живее сама значи си е нормална и трябва да отговаря за постъпките си
ostin
Потребител

Мнениеот polkata » 27 Окт 2005, 00:22

:?:здр, за първи път влизам в чата ви,много се радвам че има такова нешо.
Сега по темата, тази вечер в22:40 съседа от първият етаж позвъня в къщи и ухаещ на алкохол,и на висок глас ни заяви че ще пусне жалба в обшината, защото според него му наводниаваме апартамента. става въпрос за щранговете, които до колкото знам са обща собств. той е наемател в нашият вход.А, аз преди време се консултирах с ВиК спец.:дали теча е от нас и какво да предприема.Човека каза ,че проблема не е при нас , а и при другите съседи във възходящ ред.какво да правиа с този разгневен съсед който ни заплашва дори с побой ?
-@)))
polkata
Нов потребител

Назад към Имотни казуси