начало

Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК

СРЕЩУ ПРОДАЖБАТА НА ЗЕМЯ НА ЧУЖДЕНЦИ

Казуси за недвижими имоти

Re: СРЕЩУ ПРОДАЖБАТА НА ЗЕМЯ НА ЧУЖДЕНЦИ

Мнениеот яstavrev » 13 Яну 2005, 15:00

Слава Богу,че има такива хора като теб, които все още могат да се срамуват! А какво ще кажеш за приятелката на герджиков-камелия касабова, която всъщност е "двигателят" на промените в Конституцията? Тази госпожа стана съвсем на скоро доцент по право и то в рекорден срок от дипломирането си като юрист . И сега тя ми излиза по телевизията и ни обяснява,че забраната трябвало да отпадне, защото било много тъжно да се живее със забрани. Ето това се казва мотивиране.Та се чудя, да не би тя да е измислила нов правен ред,в който няма забрани и всичко е позволено. Може би заради това е станала доцент толкова бързо?
яstavrev

Мнениеот sos sos » 14 Яну 2005, 00:35

Аз не искам да ме експоатират. Искам аз и семейството ми да живеем тук като балгари, а не някои тъпанари със социални помощи да закупуват земята ни, а ние да си мислим, че това са инвестиции. Какво полезно има в това възрастни японци да купуват къщи в селатанапример?
Но въпросът е друг, какво ще се получи, ако тези чужденци купят зумята само е така, без да я ползват или обработват или купуват имоти, за да ни ги отдават под наем на нас и нашите деца.
До земевладелец - ако наистина сме равни колко българи с честни доходи могат да си позволят да купят земя в Европа?
Защо все ние трябва да се продаваме?
sos sos

Мнениеот enigma » 14 Яну 2005, 03:32

Вие сте луди, а аз съм промит мозък! И затова смятам да живея в Европа , а не във вашите бълнуваници. Когато Македония стане българска, тогава ми говорете за национална идея. Аз я нямам и се гордея с това. А вие сте динозаври от руско-турските войни.
enigma

Мнениеот stavrev » 14 Яну 2005, 12:18

Ами,живей си в Европа,скъпа. Дано малко се поучиш от европейците как се отстояват интереси.

За каква Македония става въпрос? Темата е за земята,която в момента е българска. Това е моята национална идея-ние трябва тази земя да запазим, а после ще мислим и за другите земи, населени с българи.И въобще кое е бълнуване? Това че си защитаваш собствеността и цялостта на Родината,ли?
stavrev
Потребител

Мнениеот enigma » 14 Яну 2005, 13:28

цитирам:

"Това че си защитаваш собствеността и цялостта на Родината,ли?"

Сега можете ли да ми обясните по пунктове от какво и от кого я защитавате - логически и последователно, а не с партийна демагогия от 18 век и тогава може да дискутираме. През уикенда имам много свободно време.

Отбелязах за Македония, защото, ако не сте осъзнали, светът отдавна се е променил. Сега и представите за държава, родина и цялост са съвсем други и това е обективен факт от действителността, към която както винаги в последните 40-50 год. сме изостанали. Затова "евалла" му правя на правителството, че не пита червени пенсионери и други подобни по въпроси, към които хора от такъв порядък нямат адекватно отношение.

Но това са по-скоро философски въпроси. Предпочитам отговор по основателността на страховете Ви.
enigma

Мнениеот stavrev » 15 Яну 2005, 00:23

Ами, по-горе, в предните си постинги/не само аз/ посочих доста примери за опасността за България от тази промяната на Конституцията. Можеш да ги прочетеш.
Аз не съм пенсионер и не знам дали логиката ми от 18 век, но мисля,че всеки българин трябва да защитава националните интереси, защото те са и негови лични интереси.
Конкретно за земята те са:
1.Тя да остане в български ръце, защото тя е единствения ресурс, който все още не е подарен на чужденците от върхушката, а и защото това го дължим на нашите деди,които са проливали кръвта си за нея.
2.Да не се продава на безценица, защото тя една от най- плодородните в Европа.
3.Да се създат условия да се обработва от български зем.производители, които да печелят от нея и съответно да влагат печалбата в България.

Ак това е ти се струва отживелица, можеш да се запознаеш какво става в европейските страни.Позволяват ли да се изкупува на безценица ресурсите им? Поддържат ли се родните производители, особено земеделските?

Освен това се запознай например какво е договорила Малта при влизането си в ЕС.

А за сегашното антибългарско правителство, мога да пиша много, но това не е по темата. Между другото, те не питат никой, нито пенсионери, нито непенсионери. Май само питат за хонорарите си.
stavrev
Потребител

Мнениеот enigma » 15 Яну 2005, 04:32

Тоест:

1) има опасност земята да я изкупят чужденци и след това да изхвърлят българите от нея - каква е схемата за това - посочете ми я тази страшна опасност, която виси с неудържима сила над нас, как ще стане. Ако не се посочат конкретни аргументи - кой има интерес, как ще го направи, с какви средства и защо българите не могат да се противопоставят, то дискусията е безсмислена. Иначе точно на това му викам патрийна демагогия и пенсионерско мислене. Ако сте колега, моля Ви стегнете се и покажете, че сте достоен за гилдията.

2) Това за най-плодородната земя от училище ли го знаете? От времето, когато НРБ беше първа по производство на стъкло на глава от населението (буркани и шишета), а някоя от братските африканки републики беше първа по производство на сламени колиби.
Има две области, които се включват в тази категория и това са Добруджа и Тракийското поле. Сега ги погледнете на картата и ми кажете дали се забелязват в сравнение с унгарските, румънските, френските, испанските и немските обработваеми територии. Които са съотносимо плодородни. Все пак изхранват една Европа. Да не говорим за мелиоравната им система, инфраструктура и прочее. А, ако добавим и Украйна от скоро.

И те няма да се продават на безценица, най-малкото защото ТИМ например вече отдавна е изкупила цяла Добруджа, окрупни производството и няма намерение да мърда оттам. И го направи наистина на безценица, точно защото нямаше реален пазар на земята. Ето това беше политическата поръчка (не само от ТИМ, а от всички зад управляващите, които искаха да купуват за жълти стотинки).

3) За поддръжка на земеделците съм доста съгласен. Но да не забравяме за програмата "Сапард " например. Има я, а че не можем да се преборим с корупцията по нея и това я разрушава е друг проблем.

4) Малта! Има и точно обратни примери - повечето страни членки на ЕС, като Испания например е от по-слабите икономически. Както и съседната ни Турция. Освен това в Малта няма особено земеделие, там и в Гърция го направиха това туристическите "олигарси" за да нямат конкурени инвестиции при обектите и инфраструктурата. Както е при нас засега, политическата и бизнес клика изкупуваше на безценица.
А голямата разлика е, че в Гърция и Малта има действаща икономика и вътрешно финансиране. Предпоставките са съвсем различни. Ние го нямаме това и няма да го имаме без инвестиции, а те си изискват собствеността на земята - тур. обекти, заводи и офиси.Тук таме и някоя вила. Това ще се купува. Вие какво очаквате, Ханс да изкупува земята от стотици дребни собственици, да я окрупнява, да я рекултивира и да я прави производството конкурентноспособно (щото доматите в Германия са по-евтини от българските)?

За дедите имам особено отношение. Не знам за Вас, но аз на тях им дължа почит. Но не и взиране в кръвта им. Иначе какво - да извия врата на първия турчин, който срещна ли? Това е несериозно. Както някой писа по-нагоре - ами като сме толкова загрижени като нация няма да продаваме. Гладни ще се влачим и голи и боси, но няма да продаваме като е толкова страшно. Да ама не, повечето, които познавам и имат какво да продадат само това чакат, не че има на кой същевременно! Ами позволете на тази нация сама да определи дали иска да съществува в сегашния си формат или в друг. Нещо не виждам революционни тълпи по улиците, както по времето на Виденов.
enigma

Мнениеот земледелец » 15 Яну 2005, 12:43

sos sos, нека да не обсъждаме като пионерчета какво ти се иска, а какво е реално. Не му се искало да бъде екслоатиран, искало му се велика България, искало му се да сме управлявани от истински българи (ами посочи ги, или себе си имаш впредвид). А в рая не ти ли се живее? Ама че наивно "патриотично" мислене.
Запада е отишъл доста по-напред в реалното приложение на закони в цялата тази система от право, икономика, патриотизъм и т.н. и не е зле дискусията да се води поне почвайки от където те са стигнали, а не от пионерските и патриотическите ти въжделения. А то не е сложно. За земята трябва да се организира, свободен, открит, неманипулиран пазар. От там натам всеки може да доказва патриотизъм, качества, ум, предприемчивост и т.н. Земята трябва да влезе в оборот, независимо на каква начална цена, за да може да осигури работа и доходи за българите. Да се вземе от свободен пазар (осигурява конкурсно начало), независимо от българи или не, тя не се изнася и държавата пак я контролира. За какво ми е да я вземе някой като тебе и не я ползва. Само защото си бъгарин ли? Че това води до неефективна икономика и геноцида, който обсъдихме и е налице.
земледелец

Мнениеот enigma » 15 Яну 2005, 13:12

Напълно подкрепям земевладелец.
enigma

Мнениеот stavrev » 15 Яну 2005, 14:40

1.Не мога да ти докажа 100% има или няма схема за изкупуването на земята от чужденци. Аз не съм разследващ орган, а ти не си съд, за да установяваме има ли престъпление или не ,но налице е опасност.. За схемата има достатъчно предположения, от които можем да си направим изводите. Например,земята сега се изкупува от разни другари,които съвсем не са земеделци. Моято предположение,че те я купуват, за да я продадат по-скъпо на някой друг. На кой,за тях няма значение- важното е да си вземат печалбичката.. Подобно нещо стана и с т.нар. приватизация. Умишлено се разбиваха печеливши предприятия, за да може някой чужденец да дойде и да ги купи на безценица. Работил съм в таково и знам каква игричката. Чужденецът просто малко модернизира завода, оставя на работа добрите работници и сега си прибира печалбата. А другарите си прибраха хонорарите. Не можеше ли българите да са негово място, не можеше ли печалбата да остава в България и да се инвестира тук? Можеше. До тук съгласен ли си?
А кой ще я изкупи?Избери между турци,албанци,наркобосове. Първите имат национална доктрина написана от бившия им президент Демирел.Там се казва,че трябва да се възроди османската империя. Изкупуването на безценица българската земя и идеален начин да си възвърнат земите,които са владеели.. Подобно нещо стана в Палестина. Нали знаеш как сега живеят палестинците? Албанците имат нужда от земя,заради демографския им бум. Виждаш какво става в Македония. Имат и желязно лоби в САЩ и много пари,тъй като държат почти всички наркоканали в Европа. Те също имат доктрина за велика Албания.
Друг пример-Мексико.Там има оггромни райони ,които се държат от наркобосове и държавата почти нищо не може да направи в техните земи,дори и да иска, а специално там тя няма желание. Тук също държавата няма никакво желание да се спрява с престъпниците.Няма и да има и в бъдеще.
2.Дказано е че Добруджа е на-плодородната земя в Европа. Също така обработваемата земя в България е около 60%,докато например Франция е 30%. Прогнозите за развитието на климата в близиките 20-30г. България са доста положителни, докато за Западна Европа съвсем не са такива. Тук се очаква да се запази какъвто е сега, а там климата ще става сух и студен. Това са фактите,без никаква пропаганда. Но дори и да не са напълно верни, да си видял някой да направи анализ за това? Защо не се прави такъв?
3.Явно е че трябват инвестиции, но не вярвам да са чак толкова големи, за да не могат например банките в България да дават кредити за това.Както е било преди 44г. Но ,не знам дали знаеш, вече няма български банки. България е сигурно единствената страна в Европа, в която банките не приемат като обезпечение зем.земя.Последното обстоятелство също го сложи в схемата..Както и корупцията по Сапард,както и борчетата-прекупвачи, както и рекетирането на обикновените зем.производители,както и това ,че БЗНС ,партията която трябва да защитава интересите им, не прави абсолютно нищо за тях,, а напротив.
4.За другите страни земята не е толкова важна,както е за България. Ние винаги сме били земеделска страна. Това е и приоритета ,които ни е дал ЕС-екологично земеделие. Не знаеш ли?А освен това вече няма българска промишленост, така че това е последното нещо,което е останало българско и от което българите могат да печелят.Ако мислиш,че има нещо друго,напиши.
Пишеш зза вътрешно финансиране. Ами това ,че го няма в България също е в схемата.

Грешно ме разбра за кръвта на дедите ни. Няма нужда да се биеме сега с турците, достатъчно е да не им позволяме, а и на който и да е било друг, да разрушат това, което дедите ни са постигнали като са си давали живота. Не се изисква много.
А това че много хора сега са готови да си продадат земята е в резултат на националнихилзма, в който сега ни възпитават, както и на геноцида върху българите от собствените им управляващи.. Нека се опитаме да променим това.
stavrev
Потребител

Мнениеот stavrev » 15 Яну 2005, 15:27

Въпросът е че има голяма опасност да стане не както е в Европа,имам предвид за свободния ,неманипулативен пазар, както и за печалбата на българите от земята. Това което се подготвя ,според мен, е изкупуването на безценица от случайни и неслучайни фактори, а след това българите ще бъдат просто обслужващ персонал, ратаи. А печалбата не се знае къде ще отива. И знаеш ли защо мисля така?Аз ти го написах:защото тази промяна са прави от същите хора,които прилагат геноцида върху българите и то прикрито,без дискусии,без анализ,в името на мъгляви принципи,с празни лозунги,т.е. по комунистически.
Погледни внимателно кои са в комисията за промяна на Конституцията. Ваярваш ли на някой от тях? Виж какво прави държавата в посоката,в която искаш да вървят нещата.
stavrev
Потребител

Мнениеот sos sos » 15 Яну 2005, 15:38

земледелец, пионерчет не е обидно , защото американските скаути не са нещо по-различно.
В случая въпросът е друг. Какво значи инвестиция? Колко данъци прибира държавата от приватизираните дружества от чужденци? Ясно е, че всеки добър счетоводител ще оправи нещата и дължимото ще е нула.
Колко заводи, купени от чужденци, издигнаха исономиката ни на по-високо стъпало.
Какво е по-доброто в купените банки от преди. Има ли разлика в ДСК или Биохим?
Във всяка сфера е така.
Защо като говориш общо не посочиш колко българи могат с реални доходи, а не с престъпност, да имат средства и да купят земя във Франция или Швеция. Не искаш или не можеш да разбереш, че към настоящия етап българите сме много назат в сравнение с европейците. Не ли е ясно, че със сегашната "приватизация" унищожихме всичко у нас. Та ние сме по-приватизирани отколкото големите държави в Европа.
Не си ли задаваш въпросът - след като е хубаво само да продаваме защо Сакскобупгготски не продава заграбената си земя, защо Велечв не продава на чужди инвеститори построените си хотели, защо Костов не продаде имотите си, а те само събират, а ние ще продаваме.
Прочети информация за Унгария - кой и кога може да купува земя.
sos sos

Мнениеот enigma » 15 Яну 2005, 18:21

Хм, веселото е, че sos sos ме подкрепя индиректно. Ако прочете това да има в предвид, че официално се извиних под другата тема!
Точно неговите примери имам в предвид и аз - каквото можеше и си струва да се изкупи се изкупи от местните ни велможи, а те няма да продават. Останаха земите публична собственост - за тях е ясно. Ще се продават незаселените села и имоти по градовете, а там нямам нищо против да идват каквито искат. Тези които сега спекулират със земите се насочват най-вече към подобни местности. Там където има възможност за земеделие извън вече заетите се изисква огромна дейност по рекултивиране, окрупняване и връщане на населението - кой ще го направи това. За това за мене няма особен проблем, условията са съвсем различни от Гърция и Унгария.

Турци и албанци - вече сме в НАТО и скоро ще бъдем в ЕС. Това е предостатъчна защита. Освен това на тях ще им трябват разрешения за пребиваване по стандартите на ЕС - хич не се получават много лесно. Тоест, за тях е достатъчен един контрол от стана на държавните органи и толкова. Не забравяйте, че косоварите бяха граждани на Югославия.

Не ме разбирайте неправилно. Управляващите ги интересуват само сумите от пред- и следприсъединителните фондове и това ми е пределно ясно. Мога да ви разкажа саги за корупция и безотговорност. Твърдя, че този ход не е реална заплаха. И предпочитам да го има, ако ще ни вкара по-бързо в ЕС. А тогава нашите велможи ги чака голяма изненада - ще са на не по-високо управленско ниво от областни управители. И това за мене е единствения ти шанс да се измъкнем от сегашното блато, което ще спре емиграцията и се надявам и да я обърне, а това е много по-важно от собствеността на земята, ако ще оставаме нация.

Тук вече имам едно особено мнение. Представата за съвременна държава евоюлира и трябва да е сме в крак. И без това никога не сме имали фактически суверенитет в последните 100 години, а сега вече е невъзможно. Затова по-добре в голямата европейско семейство, но с реални шансове да се запазим като нация.
enigma

Мнениеот stavrev » 16 Яну 2005, 14:48

От къде си сигурен,че няма да продават?Аз пък мисля,че ще продават, ако не те,техните наследници.А ти знаеш какво представляват последните,нали?
Незаселените райони също не трябва да се изкупуват от случайни. Какво се различава Странджа-Сакар и Македония? И двата са полупланински райони. Искаш да стане като Македония ,ли?Тези райони, например могат да се заселят с българи от Бесарабия., но ако не знаеш ,се създават изключителни пречки на тези българи да придобият българско гражданство. Защо?
Защо пък НАТО да се намесва? То намеси ли се между Турция и Гърция в Северен Кипър или за островите? Тук даже не става дума за война,каква ще е ролята на. НАТО? Не забрявай какво направи същата организация в Югославия, както и резултата- изритването на православните от Косово.
Подобно е и с ЕС.На кое правно основание те ще се намесват? Само ще ни дават съвети,които държавата няма да изпълнява.Намеси ли се ЕС при предателството с продажбата на БТК?
Доста турци са с германски паспорти,т.е. имат и европейско гражданство. Те спокойно ще изкупуват земя , а заселването може и да стане по-късно,когато Турция влезе в ЕС. Тук не става дума за работа за 2-3 г.. Същото важи и за албанци и наркобосовете.

За нашите велможи след влизането в ЕС може би си прав. Но аз не вярвам в европейското семейство и други подобни интернационални али-бали. Това ми прилича много на комунизма.Ти явно съвсем не вярваш,че можем да бъдем независими.За да бъдем съвременната държава не означава,че трябва да се отказваме от независимостта си,колкото и относителна да е тя. Видяхме какво стана,когато бяхме зависими от Москва. Подобно нещо ни очаква и сега. Особено, ако не си отстояваме интересите,а чакаме някой друг да помисли за нас.
stavrev
Потребител

Мнениеот bogar » 20 Яну 2005, 05:51

mahaite si mrusnite ruce ot nashta zemq.Nito pedq bulgarska zemq ne trqbva da se prodava na bezcenica!!!!!!!!
bogar

Мнениеот bogar » 20 Яну 2005, 05:54

mahaite si mrusnite ruce ot nashta zemq.Nito pedq bulgarska zemq ne trqbva da se prodava na bezcenica!!!!!!!!stavrev написа:

> Не знам защо,но предполагах,че ще напишеш нещо за скинхедс или
> пък за Хитлер. То всеки, който не мисли глобалистично като теб
> клони към терорист и нацист. Нали?
>
> Ти си умно момиче, но просто при теб пропагандата си е свършила
> доста добре работата. Е, какво ,според теб в тия райони в
> Западна Европа,които гласуваха за националистите са ксенофоби и
> нацисти по рождение?Нещо не можах да разбера.
>
> И въобще не искам някакво прехвърляне на техният национализъм
> на наша почва. Просто ти дадох пример,че хората почват да се
> осъзнават и да си търсят личния
> /националния/ интерес, а не да вярват на празни
> лозунги.Естествено първи започнаха това, хората които най-много
> страдат от Новия ред.Запознай се добре с историята ни преди
> 1944 г.Да си чувала за организациите на легионерите, ратниците
> и бранниците? Ах,забравих те бяха фашисти и избиваха дечица.
>
> Но какво да ти говоря за национализъм и защитаване на
> национални интереси ,то наистина е много смешно, скоро ние
> всички ще ставаме братя, съвсем скоро, а глобалистите мислят
> сега за теб и защитават твоя интерес...
bogar

Мнениеот Никола Кисьов » 26 Яну 2005, 14:12

Абе къде сте дълбоко ,дълбоко приспани българи?Как я мислите, не знам....Прочетох всичките ви мнения и не съм доволен.Дълбаете подробноси и не излиза нищо. Нямате решения.България е продадена -цялата,вашият живот е продаден заедно с децата ви.Няма го вече нашето Отечество .Всеки , който каже нещо защита на Родината ,е заклеймен и смачкан.Това какво е?Събудете се.Свържете се с мен.Изхд има ... но всичко е във ваши ръце.Повярвайте ми.И каква е тази анонимност?
Никола Кисьов

Мнениеот Gosho » 26 Яну 2005, 17:52

Колеги,

стига сте си чесали езиците за нашата татковина. Като сте толкова загрижени, направете един митинг, пък хората ще решат дали да ви подкрепят и да застанат до вас. Упражнете граждански натиск върху управляващите. За какво сте учили 5 години в университета? Кой от вас ще излезе пред народното събрание? Днес беше гласуването на първо четене. Мина като по конец. 2-ма бяха против!

Нещо друго ще ви кажа - имам парче земя и с удоволствие ще го продам на чужденец към 2007-2008г. Всъщност ще го продам на този, който даде най-много пари за земята ми! Изобщо не ме интересува дали ще е немец, американец или руснак. Защо ли? Ами защото земята е моя собственост и ако пожелая мога и да се откажа от нея. Както мога да се дезинтересирам от нея, така и мога да я продавам. А земята в Унгария и Чехия колко поскъпна след въвеждането на общ режим за чужденци и местни лица? Нашата като я хвалите толкова, защо е 2 пъти по-ефтина??? Я помислете малко, не разсъждавайте първосигнално.

И не ми излизайте с номера, че албанците видите ли щели да ни изкупят земята! Прочетете малко история и етнология на балканите и тогава ще разберете, че албанците в Косово не са изкупили земята на тамошните сърби ей тъй - за 10-20 години! Процесите са много по-дълги, започват още след първата световна война, а най-големия проблем е друг: сърбите, населяващи Косово са се ИЗСЕЛВАЛИ оттам, младите са мигрирали в по-големите градове и чужбина, и то по ИКОНОМИЧЕСКИ ПРИЧИНИ и ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ, оставали са пенсионерите. Да не би косоварите да са изкопували в продължение на половин век имотите на сърбите в Косово? Та нали косоварите в огромното си мнозинство са били и са по-бедни от сърбите!
Тези процеси се наблюдават и у нас! И за жалост те са необратими - хайде накарайте днешните студенти да се върнат по родните си места! Болшинството от тях не желаят. И не можем да ги упрекнем - там нямат реализация, виждат само дивотия и простотия. Разбира се има и изключения, но една птичка пролет не прави! Представяте ли си да сте живели цял живот в малък град и изведнъж 5 години да живеете в София, създавате връзки, приятелства, колеги, и накрая хоп - обратно на село, където има 1 кино, 1 театър, няма опера, няма спорт, нищо няма. Наоколо само прости хорица, коит може би да са добродушни, но в крайна сметка ПРОСТИ.

И още нещо - жените кога ще почнат да раждат в БГ? Питам за българките, не циганки и туркини! Когато те почнат да раждат и съответно нашата нация да се възпроизвежда, тогава ще имаме право да се перчим. 1,2-1,3 деца се раждат на 1 семейство в българско! Кога е било това? За Циганите точни данни няма - предполагат се 3-4 деца СРЕДНО. Хайде сметнете ако можете имайки пред вид сегашното съотношение българи-цигани и съотношението след 20 години, или 50 години! Пък тогава се кахърете, че ще ни изкупят земята на безценица!

Жените да не ме разбират погрешно - не е тяхна вината, че не раждат. Не ги обвинявам изобщо. Проблемът е национален, обществен и е дошъл поради много фактори и от преди много години се е натрупвал. Преходът само УСКОРИ нещата.

ставрев - колко са бесарабските българи, знаеш ли? Мислиш ли че ще са достатъчни за справяне с демографската криза? И какво очакваш - всички бесарабски българи до един да се преселят в БГ?! това са несериозни приказки. И какво си се загрижил за макетата? когато им харизихме танковете - те какво направиха - нарязаха ги за скрап! Песимистична прогноза за Македония - след 20-30 години ще се разцепи - западната част - ще е албанска, източната - не се знае!
Оптимистична - всички сме в ЕС и балканите най-после стават мирни и спокойни места за живот.
Gosho

Мнениеот lhm » 26 Яну 2005, 18:47

Ето обаждам ти се!
lhm
Нов потребител

Re:SME6NICI

Мнениеот u4uden » 26 Яну 2005, 22:49

samo sme6nik mozhe da byde sreshtu prodazhbata na zamq na chuzhdenci.
V koi vek zhiveete, be? V BG vsi4ko, koeto raboti se kontrolira ot 4uzhdenci. Dori i pravitelstvata.
u4uden

ПредишнаСледваща

Назад към Имотни казуси