Здравейте,
баба ми почина преди 10г. Преди смъртта си е продала половината идеална част от къщата си. Купувача е продал пък неговата половина. Майка ми е единствин наследник, но и тя почина и то преди баба ми. Сега искаме със сестра ми да си извадим нотариални актове на наше име. Понеже имота не е голям не ми се иска да ангажирам адвокат. Извадихме си удостоверения за наследници. Къде трябва да подадем молби за да ни извадят нотариални актове, и каква е процедурата?
Благодаря Ви и приятен ден!
- Дата и час: 08 Яну 2025, 17:57 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Нотариален акт
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
" Понеже имота не е голям не ми се иска да ангажирам адвокат. Извадихме си удостоверения за наследници. Къде трябва да подадем молби за да ни извадят нотариални актове, и каква е процедурата? "
А случайно да знаете, че това е форум предимно за адвокати, но не и за балъци. И подобни изказвания обикновено обиждат дори и тези, които искат да ви помогнат безплатно. Няма малък и голям имот, има голям и малък проблем . А така както поставяте въпроса сте в състояние да останете без отговор..................
А случайно да знаете, че това е форум предимно за адвокати, но не и за балъци. И подобни изказвания обикновено обиждат дори и тези, които искат да ви помогнат безплатно. Няма малък и голям имот, има голям и малък проблем . А така както поставяте въпроса сте в състояние да останете без отговор..................
- Гост
Благодаря Ви за отговора, но изобщо не знеам каде е нотариалният акт на баба ни и по тази причина искахме да извадим нов. Къщата беше разграбвана няколко пъти и там сега няма почти нищо.
Извинете ме, че съм Ви обидила! Причината да поставя така въпроса си е, че аз не бих се обидила ако на мен ми поставят така въпроса.
Още веднъж извинете и благодаря!
Извинете ме, че съм Ви обидила! Причината да поставя така въпроса си е, че аз не бих се обидила ако на мен ми поставят така въпроса.
Още веднъж извинете и благодаря!
- Гост
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|