Здравейте,
Водя дело за имот и се налагаше да се направят няколко технически експертизи от вещо лице.
В последната експертиза вещото лице прави заключения в полза на ответната страна, които не са обосновани с данни и документи. Също така вещото лице излиза от обхвата на поставените задачи за да вкара информация в експертизата отново в полза на ответната страна.
Всичко това кара мен и адвоката ми да смятаме, че ответната страна е подкупила вещото лице за да спечели делото.
Не искам да споделям детайлите по казуса, но въпроса ми е каква е процедурата за да се пусне жалба към назначеното вещо лице?
Коя е съответната институция, която налага контрол върху работата на вещите лица?
Благодаря предварително!
- Дата и час: 26 Ное 2024, 22:58 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Жалба срещу вещо лице
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Жалба срещу вещо лице
Адвокатът Ви би трябвало да знае какви въпроси да зададе и да оспори експертизата, след като не е подкрепена с данни и документи, както и да реагира в заседанието при излизането извън поставените задачи. След като се съмнявате в експертизата е трябвало да поискате повторна експертиза от друго в.л. или тройна такава и вече съда преценя.
- vaskovasko
- Потребител
Re: Жалба срещу вещо лице
vaskovasko написа:Адвокатът Ви би трябвало да знае какви въпроси да зададе и да оспори експертизата, след като не е подкрепена с данни и документи, както и да реагира в заседанието при излизането извън поставените задачи. След като се съмнявате в експертизата е трябвало да поискате повторна експертиза от друго в.л. или тройна такава и вече съда преценя.
Благодаря за съвета!
- petromaxa
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|