начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Адвокатка от САК - много некоректна наемателка

Казуси за недвижими имоти

Адвокатка от САК - много некоректна наемателка

Мнениеот d44d44 » 20 Авг 2009, 13:54

Тази адвокатка ми дължи три наема и сметки за ток, парно и вода. Телефонът й ми дава съобщение "абонатът временно е изключил входящите обаждания". Очевидно живее в апартамента, но не отваря при позвъняване - това провериха мои близки. Стац.телефон в кантората й е закрит.
Аз живея в провинцията, инвалид съм и няма кой да ме докара до София за да се опитам да се срещна с нея. Моля някой да ми даде съвет какви мерки да мога предприема "от разстояние". Дали някой адвокат(разбира се срещу съотв.заплащане) би се съгласил да поговори с нея и да се опита да я вразуми чрез авторитетната си намеса?
Благодаря предварително на всеки, който реши, че може да ми помогне!
d44d44
Нов потребител

Re: Адвокатка от САК - много некоректна наемателка

Мнениеот Гост. » 20 Авг 2009, 13:58

Съжалявам за случващото ви се.

Само един съвет, ако позволите- адвокатите си изкарват хляба с приказки, та в този смисъл и да водите преговори с колегата- доколко ще е успешен според вас?

Наемете колега, ако откриете такъв, който снабден с писмените ви договорки, да подгони некоректната наемателка. Пък било то и адвокат.

Навъдиха се всякакви.
Гост.
Старши потребител

Re: Адвокатка от САК - много некоректна наемателка

Мнениеот Melly » 20 Авг 2009, 14:10

d44d44 написа:Тази адвокатка ми дължи три наема и сметки за ток, парно и вода. Телефонът й ми дава съобщение "абонатът временно е изключил входящите обаждания". Очевидно живее в апартамента, но не отваря при позвъняване - това провериха мои близки. Стац.телефон в кантората й е закрит.
Аз живея в провинцията, инвалид съм и няма кой да ме докара до София за да се опитам да се срещна с нея. Моля някой да ми даде съвет какви мерки да мога предприема "от разстояние". Дали някой адвокат(разбира се срещу съотв.заплащане) би се съгласил да поговори с нея и да се опита да я вразуми чрез авторитетната си намеса?
Благодаря предварително на всеки, който реши, че може да ми помогне!

Съжалявам да го прочета, d44d44. :oops:

Давам Ви линк http://lex.bg/bg/lawyers/authuser, от който ще влезете в личното й досие и ще се ориентирате какъв адрес за контакти е посочила колегата.
На първи прочит ми идва наум да й изпратите Нот. покана да изпълни задължението си към Вас - посочвате точно месеците и сумата съгласно чл./т. от Договор от ------/....г. между Вас и колегата, като изпишете текст, че й давате Х дни/седмици за доброволно изпълнение.
Ако и в този срок не получите парите си, Ви съветвам да предявите иск в съда, тъй като имате спор по наемно правоотношение с наемателя си, макар тя да е адвокат. Това си е чисто гражданскоправен спор.

Успех!
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Назад към Имотни казуси