начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

незаконно стоителство

Казуси за недвижими имоти

незаконно стоителство

Мнениеот kelly » 01 Сеп 2007, 19:47

В процеса на строителството, балконите ни са изградени с 0,10м (10см) по големи от това което е по проект.Съседът ми пуска жалба против мен.Разстоянието между нас е над допустимото, но до имотната ни граница е точно 3 метра. Стоежът не е завършен. Какво мога да направя?
kelly
Нов потребител

Мнениеот kelly » 02 Сеп 2007, 23:55

Аз не съм запозната с правото и ме есрам че задавам такъв въпрос, но това е неволята! Та въпросът ми е следният: Може ли член от ЗАНН да бъде използуван за обжалване на акт от ЗУТ? А адвокат ще си потърся още в понеделник ако вие имате някой към когото да ме насочите ще съм благодарна!
Членът е (чл,34 - Не се образува административнонаказателно производство, ако не е съставен акт за установяване на нарушението в продължение на три месеца от откриване на нарушителя или ако е изтекла една година от извършване на нарушението, а за митнически, данъчни, банкови, екологични и валутни нарушения, както и по Закона за публичното предлагане на ценни книжа и на нормативните актове по прилагането му и по Закона за регистър БУЛСТАТ - две години.)
kelly
Нов потребител

Мнениеот georgi07 » 03 Сеп 2007, 16:01

Отивате при главния архитект и правите промяна по време на строителството.Ако наистина сте спазили изискуемото разстояние до съседа няма да има проблем.
georgi07
Потребител

Назад към Имотни казуси