- Дата и час: 11 Яну 2025, 02:01 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Неправомерно отнемане на жилище!
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Неправомерно отнемане на жилище!
Здравеите! Имам следния проблем. През 1945-1950 г прадядо ми построява триетажна къща във Варна. През 1975 г единия етаж бива отчужден от Жилфонд. След това във въпросния имот живеят много хора, като един от тях е военен. Този военен неправомерно прави замяна на имота с друг имот във София. След което хората, разменили апартамент във София за този във Варна идват и си живеят във Варна. През 1995 г имота е върнат отново на Нас - наследниците на прадядо ми, построил цялата къща. Само че започнаха дела, които на местно ниво бяха спечелени от Нас, но във Върховния съд от софиянци. Явна е корупцията, защото една и съща главна съдиика решава делата в полза на хората разменили софиския имот за нашият. Искам да ми препоръчате и посъветвате какво да правя. Има ли адвокат, които има сила и ентусиазъм да направи нещо по въпроса? Изумен съм от корумпираната съдебна система! Как е възможно човек със собствени сили и пари да построи къща за наследниците си, а сега съдебната система да не вижда причина да върне имота на истинския собственик! Проблема е, че докато софиянците борещи се за нашия имот търсят в цялото дело възможност за финансово облагодетелстване, при нас стои въпроса за жилище където трябва да живеем. Нима съдебната система е безсилна, пред връзките и няма справедливост? Моля помогнете, със съвет, идея, пишете ЛС. Досега са наемани наи-различни адвокати, от София, Варна и нищо. Искам справедливост, не ме интересува дали въпросните софиянци се познават с когото и да било, става въпрос за оцеляване, запазване на семеен имот и в краина сметка справеливост!
- Nikson
- Нов потребител
Ще трябва да споделите повече подробности, защото предположенията, които се налага да се правят за да се коментира вашият казус са прекалено много.
Поздрави!!!
Поздрави!!!
обективната истина е тази,........ която може да се докаже в съдебната зала
- hebigatsu
- Активен потребител
Уважаеми Господине,
моля Ви, да напишете какво пише на последният ред на последната страница от последното решение.
Благодаря предварително.
моля Ви, да напишете какво пише на последният ред на последната страница от последното решение.
Благодаря предварително.
- sharenkov_g
- Потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|