начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

Дарение

Казуси за недвижими имоти

Дарение

Мнениеот kaliii » 01 Ное 2006, 23:09

Майка ми преди 10 години се разведе със съпруга си, който не е мой биологичен баща, но е мой осиновител.И след развода тя е цобственик на 1/2 от апартамента.Майка ми ми е направила дарение в моя полза без никакви условия.Може ли един ден майка ми да с и върне имотаи при какви условия.
kaliii
Нов потребител

Мнениеот dolly » 01 Ное 2006, 23:45

DA, MOJE....CHREZ OTMQNA NA SLEDNITE OSNOVANIQ PREDVIDENI V ZAKONA (AKO V DOGOVORA ZA DARENIE - A TO E TAKA V SLUCHAQ- NE SA PREDVIDENI DRUGI OSNOVANIQ):
- UBIISTVO ILI OPIT ZA TAKOVA OT VASHA STRANA SPRQMO MAIKA VI, NEIN SAPRUG (DRUG) DRUGO DETE , IMA SE PREDVID I SAUCHASTIE
- NABEDQVANE OT VASHA STRANA V PRESTAPLENIE - KAKVO - VIJ NPK
- OTKAZ DA DADETE IZDRAJKA
oSTANALITE VAZMOJNI PO DRUGI ZAKONI OSNOVANIQ NE KASAQT VASHIQ SLUCHAI.
OTMQNATA SE IZVARSHVA PO SADEBEN RED- SAMO CHREZ ISK, KATO PRAVOTO SE POGASQVA S IZTICHANETO NA EDNOGODISHEN SROK - TECHE OT UZNAVANETO NA OSNOVANIETO.
dolly
Младши потребител

Мнениеот dolly » 01 Ное 2006, 23:48

I da dopalnq- vrastaneto na imota nqma da stane avtomatichno s otmqnata- ste trqbva da zavede nov isk, ako Vie otkaete da predadete vladenieto na imota.
dolly
Младши потребител

Мнениеот dolly » 01 Ное 2006, 23:49

I da dopalnq- vrastaneto na imota nqma da stane avtomatichno s otmqnata- ste trqbva da zavede nov isk, ako Vie otkajete da predadete vladenieto na imota.
dolly
Младши потребител

Назад към Имотни казуси