начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

защита на собственост

Казуси за недвижими имоти

защита на собственост

Мнениеот vili1 » 11 Авг 2006, 14:00

Бихте ли ми разяснили с какви способи и искове разполагам за да защитя собствеността си. Ситуацията е следната: съседът ми си направи парно, коете тече в моя двор и през зимата ми се създават проблеми. Благодаря на всички, които ще се опитат да ми помогнат. Имам още един въпрос: има ли някъде рагламентирано на какво разстояние от моя прозорец могат да минават въпросните тръби свързани с парното на съседа ми и как да се защитя?
vili1
Младши потребител

Мнениеот vili1 » 11 Авг 2006, 16:43

Аз на никой не съм забранила да задава въпросите си. Просто помолих за някакъв съвет. Що се отнася до консултация с адвокат - това го направих но все пак искам да чуя и някое друго мнение по този въпрос. Мисля че не е излишно. Извинявам се чи ви отнемам времето с глупавите си въпроси и то в трите форума. Явно ykovachev не сте профисионалист. Аз помолих за компетентно мнение.
vili1
Младши потребител

Мнениеот vili1 » 11 Авг 2006, 18:49

ykovachev благодаря Ви все пак, че си изгубихте времето с мен. Не си е струвало изобщо да ми отговаряте. Това дали съм си платила или не на адвокат си е мой проблем. Поставих въпроса защото мисля, че е интересен и не е лошо да чуя още някое мнение по този въпрос. Съжалявам и се извинявам ако съм Ви засегнала или обидила, но мисля, че форомът е точно за това - за да се задават въпроси. Естесвено, че ценя работата и труда на адвокатите и съм съгласна, че е по- добре да отидеш и да си платиш. Все пак всеки труд се заплаща. Целта ми беше да чуя поне още одно мнение. Защото аз ходих пре двама адвокати и съветите които получих от едия или другия си противоречаха. Затова се обърнах към този форум.
vili1
Младши потребител

Назад към Имотни казуси