начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Възбрана върху 1/2 идеална част от имот

Re: Възбрана върху 1/2 идеална част от имот

Мнениеот khan_krum » 29 Фев 2012, 03:44

soniia написа:
khan_krum написа:

Благодаря за мнението Соня,но не давате отговор на моя въпрос,а той е дали,ако приема поканата за доброволно изпълнение,в двуседмичния срок обжалвам с частна жалба и поискам спиране дали това би било най-удачният вариант от позицията на длъжник,в която се намирам?Какви са най-добрите възможности,които имам,защото ходих при двама адвокати и единият казва изчакай,другият казва може да действаме?Прегледах една-две хубави дискусии по темата ще се радвам,ако се получи и още една.

На този въпрос не мога да ти отговоря :oops:
Всичко е в твоите ръце.[/quote]

Добре в моите ръце е,обаче отговорете ми така както смятате,че е най-удачно да се подходи,нали имате практически опит,аз не мога просто така с лека ръка да проиграя възможностите,които имам и да послушам казаното от първият адвокат,с който съм говорил...Искам да избера най-добрият подход.Първо и най-важно ми е да знам дали да действам като оспоря вземането или обжалвам възбраната поради несеквестируемост или да чакам да мине време?
khan_krum
Младши потребител

Re: Възбрана върху 1/2 идеална част от имот

Мнениеот bludniq_sin » 28 Ное 2012, 10:45

а аз да питам нещо друго. Имаме един длъжник, проверихме в икар и му е наложена възбрана на едно имотче от една банка. иска ни се да се присъединим към изпълнителното производство на банката, но в имотния не пише кой чси е наложил възбраната, нито номера на изп. дело. Имате ли съвет как мога да разбера кой е чси? Ако не - здраве да е :)
Moral und Gerechtigkeit haben nichts mit Rechtswissenschaft zu tun.
bludniq_sin
Потребител

Предишна

Назад към Изпълнително и обезпечително производство