- Дата и час: 27 Ное 2024, 10:39 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ТОПЛОФИКАЦИЯ
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
ТОПЛОФИКАЦИЯ
БЯХ ОСЪДЕН ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯ,НО ДЕЛОТО Е ПРЕКРАТЕНО ПО ЧЛ.433 АЛ1,Т.8 ТРЯБВА ЛИ ДА ВНАСЯМ ПАРИТЕ И ЗАЩО И АКО ТРЯБВА ЩЕ МИ ОПТОСТЯТ ЛИ ЛИХВИТЕ
- anditan
- Нов потребител
Re: ТОПЛОФИКАЦИЯ
anditan написа:БЯХ ОСЪДЕН ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯ,НО ДЕЛОТО Е ПРЕКРАТЕНО ПО ЧЛ.433 АЛ1,Т.8 ТРЯБВА ЛИ ДА ВНАСЯМ ПАРИТЕ И ЗАЩО И АКО ТРЯБВА ЩЕ МИ ОПРОСТЯТ ЛИ ЛИХВИТЕ
Е-ха, бравос. Дай веднага името на този съдебен изпълнител- заслужава адмирации колегата.
Когато е прекратено делото не правите нищо- действен трябва да е взискателят, според зависи фактологията ( според мен скоро ще си получите нова покана за доброволно плащане от частен изпълнител).
Дали обаче погасителната давност е застигнала главница и лихви може да се отговори само след прочит на доказателствата от кога е вземането, ИЛ, какво се е случвало по този ИД и прочее.
В противен случай си е като на панаир- ЕЖК...
- Гост.
- Старши потребител
Re: ТОПЛОФИКАЦИЯ
Ай, за пръв път се натъквам на подобно нещо - Топлофикация да проспи 2-годишния срок и ЧСИ-то да е така добронамерено да прекрати делото. Присъединявам се към искането на Поли за името или поне района на въпросния изпълнител.
Към останалата част за погасителната давност - колегата Поли е напълно права. Засега не правете нищо, когато получите съобщение от ЧСИ и евентуално нова Покана за доброволно изпълнение, тогава е моментът за възражение за изтекла погасителна давност.
Към останалата част за погасителната давност - колегата Поли е напълно права. Засега не правете нищо, когато получите съобщение от ЧСИ и евентуално нова Покана за доброволно изпълнение, тогава е моментът за възражение за изтекла погасителна давност.
Veritatem dies aperit
- borovinka
- Активен потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|