начало

Европрокуратурата прати на съд измамници, източили 130 000 лева от фонда за помощ на безработни Европрокуратурата прати на съд измамници, източили 130 000 лева от фонда за помощ на безработни

наемател-плащаш без да питаш

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

наемател-плащаш без да питаш

Мнениеот maikal_ » 10 Авг 2009, 21:57

Здравеите на всички регистрирани във форума.Бих искал да попитам/сигурно има и други като мен препатили/.Живея във Варна,под наем,сградата в която се намира апартамента има сключен договор с един от мобилните оператори за поставяне на клетка/антена/ на покрива на сградата,която клетка е точно над главите ни/живея на последния етаж с малко дете и приятелката ми/.Та въпросът ми е следният - според домоуправителката на входа,всички собственици на имоти в сградата не заплащат такси за поддръжка,ток и чистачка,а само ние и още едно семеиство с оправданието че не сме собственици.Това не е ли дискриминиращо?
Благодаря ви предварително за мненията и съветите.
maikal_
Нов потребител

Re: наемател-плащаш без да питаш

Мнениеот ivan_lawyer3 » 10 Авг 2009, 22:16

Какво Ви притеснява - в смисъл - не искате да плащате или имате против само Вие да плащате - от една страна Ви разбирам.

В нашия блок плащаме собствениците по три, а наемателите по 4 лева, но го пазим в тайна.

Тоест - трябва да се пази тайната, а на Вас са Ви казали тайната. Това е причина за недоволството Ви.

Според мен - Вие нямате глас в сметките - тоест - Общото събрание има право да Ви лиши от глас.

Но - според общия принцип на справедливостта - по този начин другите се обогатяват неоснователно.
ivan_lawyer3
Потребител

Назад към Етажна собственост