начало

Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар Административен съд-Варна е домакин на благотворителен коледен базар

Форма на фирма

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Форма на фирма

Мнениеот Doomwalk » 18 Авг 2004, 13:57

Здарвейте ,
Имам амбицията да създам своя фирма която да извършва търговска дейност в страната и чужбина , интересува ме кои от всичките възможни форми в частност ЕТ и ООД ще са по подходяща , за евентуално намаляване на данъци и митнически истории при върпосната търговия .
Всякакви линкове с информация биха били от помощ.

Благодаря ако някой отговори !
Doomwalk

Re: Форма на фирма

Мнениеот makiavelito » 18 Авг 2004, 14:25

помисли де. отговора го знаеш.
makiavelito

Мнениеот Doomwalk » 18 Авг 2004, 14:55

Silata mi opredeleno ne e pravoto :) , zatova pitam gore dolu sami qsni razlikite v m/u Et i OOD inetersuva me v 4isto danu4no i mitni4esko oblagane :)!
Doomwalk

Мнениеот Zayo-bayo » 18 Авг 2004, 15:56

Nai podhodq6tata forma e OOD-ima sravnitelno maluk kapital otdelen praven subekt e t.e. ne nosi6 otgovornost sus sobstvenoto si imu6testvo.Za dunu4noto oblagane nqmq zna4enie formata na turgovskoto druzhestvo a dobrite s4etovoditeli.M/u drugoto kak 6te razviva6 seriozna deinost v 4ujbina kato ne iska6 da dade6 20 lv za advokat da ti gi obqsni tezi raboti.Za v bude6te po dobre si nameri razhodi sa ama spestqva mnogo glavoboliq i te se izpla6tat.
Zayo-bayo

Назад към Търговско право