начало

Прокурор пледира пред съда: Отговорно заявявам, че това е дело „бухалка“ Прокурор пледира пред съда: Отговорно заявявам, че това е дело „бухалка“

iznos

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

iznos

Мнениеот hristo ginov » 28 Юли 2004, 23:44

Zdrawite
Mnoge ste se radwam ako ima nqkoi koito da mi dade otgowor na sledniq wapros :
Stawa wapros za slednoto imam klient w germaniq na kogoto trqbwa da izpratq nqkolko elektronni izdeliq i toi mi postawi waprosa kolko ste mu struwa na nego mitoto i dds-to ako az ne mu izdam faktura(invoice) dali ste mu oblogat nqkakaw danak ili prosto ste si gi wzeme tezi izdeliq bez da plashta ni6to.Mnogo ste se radwam ako imate nqkakwi linkowe s informaciq po tozi problem i kak to4no stawa uregdaneto na edin takaw iznos, kato taksi i mita.
Mogete da mi pi6ete na email hristoginov@abv.bg
Blagodarq wi predwaritelno
hristo ginov

Re: iznos

Мнениеот bgjurist » 29 Юли 2004, 11:13

Ами, износът на стоки по нашето законодателство е освободен от облагане с ДДС. Що се касае за превоза, той не е освободен. За митата - според тяхното законодателство, т.е., той следва да отправи въпроса към тамошните юристи.
bgjurist
Потребител

Назад към Търговско право